Странице

Monday 12 September 2011

Halloween / Collection


 Halloween (1981) Noć Veštica 2 <<

>> IMDb <<

>> Opis Filma: <<

Noć uoči "Noći veštica", 31. oktobra, poremećeni mladić beži iz psihijatrijske bolnice. Njegov je plen grupa bezbrižne američke mladeži koja se zabavlja. Njegov cilj je da se zabavi, ali na svoj način, krvavo i jezivo. Jedna osoba mu beži - njegova sestra (Jamie Lee Curtis), ali ne zadugo, jer je ona njegova sledeća žrtva. A "Noć veštica" je tek počela. 

Slika

Žanr: Horror | Thriller
Režiser: Rik Rozental
Glavne uloge: Dena Karvi, Donald Plezens, Džejmi Li Kertis

Prevod filma 
<< ovde >>




Halloween III: Season of the Witch (1982) Noć Veštica 3 

>> Opis Filma: <<

Doktor Denijel Čelis radi u bolnici u severnoj Kaliforniji. Jedno veče dobija pacijenta , starca, koji je na smrt preplašen i koji zastrašujući izgovara rečenicu „On će nas sve ubiti“ i garbi „helovin“ masku od najpoznatijeg proizvođača, Silver Šemrom kompanije. Doktor Denijel se začudio kada je kasnije te noći zatekao starca ubijenog u bolničkom krevetu, a ubica je hladnokrvno odšetao do svojih kola...
Pojavljuje se Eli, ćerka starca i objašnjava doktoru Denu da je njen otac zastrašen od trenutka kada je probao masku... U potrazi za odgovorom ko je ubio njenog oca, Den i Eli odlaze do Santa Mire, mesta gde živi Silver Šemrom, nesluteći kakvi ih sve jezivi događaji očekuju. 

Slika

Žanr: Horror | Mystery | Sci-Fi
Režiser: Tomi Li Veles
Glavne uloge: Tom Etkins, Stejsi Nelkajn

Prevod filma 
<< ovde >>




>> Halloween H20: 20 Years Later (1998) Noć Veštica 7: H2O <<



>> Opis Filma: <<

Pre dve decenije Lora Strod (Jamie Lee Curtis) je iscenirala svoju smrt, napustila grad i promenila svoj identitet. Živi pod lažnim imenom zajedno sa svojim 17-godišnjim sinom Džonom i radi kao upravnica privatne škole. Ali sada, 20 godina kasnije, Majkl Majers njen brat, iznenada se vraća gonjen ludom željom za osvetom. Samo ovog puta, neće juriti samo Loru. Užas će iskusiti sasvim nova generacija ljudi, a Lora Strod će morati još jednom da preživi paklenu Noć Veštica. Posle 20 godina će se poslednji put oči u oči naći lice Dobra i lice Zla. 

Slika

Žanr: Drama | Horror | Thriller
Režiser: Steve Miner
Glavne uloge: Jamie Lee Curtis, Josh Hartnett, Adam Arkin, Michelle Williams

Prevod filma 
<< ovde >>





>> Halloween: Resurrection (2002) Noć Veštica 8: Uskrsnuće 

>> Opis Filma: <<

Daleko u Haddonfieldu, Illinois, Freddie Harris vlasnik tvrtke Dangertainment.com, upošljava šest studenata, sretnika, da sudjeluju u potencijalno opasnoj igri...
S minijaturnim video kamerama na sebi, sudionici moraju provesti Noć Vještica unutar ruševne kuće Michaela Myersa, na radost gledatelja na Internetu u cijeloj zemlji.
Dok je većina studenata ovdje zbog zabave, slave i dobitka, Sara Moyer je izuzetak. Prostodušna, sramežljiva, i slabih živaca, Sara se nevoljko pridružuje svojim prijateljima Jen i Rudyju.
Kako se spušta noć, i mrtva tijela se nakupljaju, Sara uz pomoć prijatelja s kojim se dopisuje preko Interneta ima druge namjere – da uništi Michaela jednom zauvijek. 

Slika

Žanr: Horror | Thriller
Režiser: Rick Rosenthal
Glavne uloge: Jamie Lee Curtis,Busta Rhymes ,Tyra Banks, Brad Loree, Sean Patrick Thomas

Prevod filma 
<< ovde >>





>> Halloween (2007Noć Veštica <<



>> Opis Filma: <<

Kao dečak, mali Majkl Mejers počinio je do tada neviđeni zločin, kada je u svojoj desetoj godini ubio očuha, stariju sestru i njenog dečka. Zatvoren u sanatorijum i stavljen pod nadzor doktora Lumisa, dečak praznog pogleda izrasta u čoveka bez emocija koji ima samo jedan cilj – da pobegne iz sanatorijuma, vrati se u svoje rodno mesto Hadonfild i završi krvavu misiju koju je započeo pre mnogo godina. Kuća Mejerovih davno je napuštena.
Izvaljenih prozora, istrulelih temelja, zarasla u rastinje, kuća u mirnoj ulici u predgrađu stoji kao nemi svedok pokolja koji je proganjao građane Hadonfilda decenijama. Sada se Majkl Mejers vraća. I dok deca ovog mirnog grada na srednjem zapadu Amerike, u noći veštica, obilaze kuće u potrazi za slatkišima, meštani Hadonfilda polako shvataju da ne mogu da pobegnu od čistog zla. 

Slika

Žanr: Horror
Režiser: Rob Zombi
Glavne uloge: Malkom Mekdauel, Tajler Mejn, Skaut Tejlor Kompton

Prevod filma 

<< ovde >>

No comments:

Post a Comment